Niet gecategoriseerd

Voorpagina Onetap WordPress Website Builder ⋆ Onetap WordPress

In de tussentijd kan je verder lezen of even wat leuks doen. Na het krijgen van het mailtje: Open het mailtje dat je van xel hebt gekregen. Het onderwerp is “WordPress Weblog installatie uitgevoerd”. Mensen die voor SiteGround gekozen hebben krijgen een soortgelijk mailtje.

En met het on-line starterpakket van xel kan je deze handleiding volgen voor het installeren WordPress van een WordPress one-minute-script. Wat doen na het installeren van WordPress?

Hoe log in in op mijn WordPress website WordPress WordPress hosting uitleg – een mini-rondleiding voordat je begint met bouwen

Leon Katzwordpress Specialist

Of gewoon een verzonnen iets, zoals 000.nl. Een sterke domeinnaam is makkelijk te onthouden en op te schrijven is. Hier kan je 10 tips vinden voor het verzinnen van een domeinnaam. Top, rond dan de bestelling af.

WordPress Website Leren Maken?

Je bent in een paar minuten klaar. Starten met het maken van jouw WordPress web site WordPress

Heb je een WordPress hostingpakket en een domeinnaam besteld? Bij het WordPress hostingpakket van xel wordt WordPress automatisch geïnstalleerd. Bij SiteGround heb je in het bestelproces een knop met ‘Install WordPress on my website’.

Denk aan het probleem dat je oplost – wegmettandplak Misschien kan je een Engelstalig woord gebruiken: lightliving.nl

Klik vervolgens op de link waar /wp-admin achter staat. Sommige webhosters kiezen voor een andere url, maar als dat zo is dan lees je dat wel in het eerste mailtje dat je van hun krijgt. Je komt dan bij de inlogpagina van jouw eigen WordPress web site.

Sla de gebruikersnaam en het wachtwoord ergens veilig op. Ga maar eens naar jouw web site. Je hebt nu al een werkende website met een standaard thema van WordPress zelf, bij het bovenstaande voorbeeld is dat TwentyTwenty. Als jij in de toekomst leeft, dan zie je waarschijnlijk een ander thema. Stap 3: Inloggen bij WordPress

Of juist een Nederlands woord met een .com Je hebt cijfers en een streepje (-), p.s. ik ben geen fan van streepjes in een domein.