Niet gecategoriseerd

WordPress

We raden je echter sterk aan om een webshop maken met iDeal. Installeer de plugin van Mollie op dezelfde manier als WooCommerce, zie onderstaand screenshot. kun je lezen hoe je de plugin vervolgens juist configureert. Ik zal alvast een korte omschrijving geven: In de plugin moet je de live API invullen die je in je account kunt vinden, nadat je betaalmethoden en gegevens door Mollie zijn goedgekeurd.

Bigcommerce WordPress Plugin

Daarom gaan we de overbodige pagina’s verwijderen. Bekijk de pagina’s en selecteer degene die je wilt. Ga naar Pagina’s hyperlinks in het Dashboard.

De overbodige pagina’s kunnen in de Prullenbak; onder elke pagina staat daarvoor een klikbare optie. Als je later toch minder tevreden bent met je keuze, kan je weggegooide pagina’s weer terughalen uit de Prullenbak. Tenslotte kan je elke gewenste WordPress webshop plugin installeren die je nog mist.

Voor de betaalde optie van Woothemes, kun je onderstaand filmpje kijken. Dit zijn alle plugins die je nodig hebt om een webshop met iDeal op te zetten. Dan kunnen we nu beginnen met de webshop zelf maken. Laten we voor deze WordPress tutorial eens een webshop maken waarin we potloden gaan verkopen. Stap 4 woocommerce Je WordPress webshop pagina’s geven

Deze plugin kost op dit moment 99 dollar. Je kunt echter beter de free of charge variant van Mollie gebruiken aangezien hij free of charge door Mollie beschikbaar wordt gesteld. Natuurlijk staat het je vrij om elke andere plugin te gebruiken, of zelfs iDeal helemaal niet te installeren.

Dat zie je als je naar de homepage gaat. Nou zal je niet al WordPress hosting deze pagina’s gaan gebruiken voor je webshop met WordPress.

Verreweg de meeste webshops in Nederland bieden de mogelijkheid om met iDeal af te rekenen. We gaan dus een iDeal WordPress wordpress webshop plugin installeren. En de beste WordPress iDeal plugin om als “gateway” voor iDeal te fungeren heet Mollie.