Niet gecategoriseerd

WordPress Specialist

Onder “instellingen” in het WordPress CMS kun je ook de reactiemogelijkheid voor de hele website uitzetten. Nadat ik WordPress heb geïnstalleerd, zie ik alleen de standaard webpagina van de host op mijn website. Dit kan gebeuren als er op de server nog een index.html bestand staat. Een HTML bestand krijgt de voorkeur boven een PHP bestand.

WordPress Beveiliging Tegen Hackers

Verwijder het index.html bestand en het moet werken. Hoe kan ik per categorie een pagina laten zien in de menubalk? Ook kun je de menu objects daar in de juiste volgorde zetten en indien je dat wilt onder een ander menu merchandise WordPress hosting hangen, in een dropdown menu. Dit doe je door het merchandise iets naar rechts te verslepen, onder het merchandise waar je hem wilt hebben.

Hoe kan ik dingen uitproberen op mijn web site, zonder dat anderen dit kunnen zien? De makkelijkste manier is om de pagina, die online staat, te klonen en dan te werken in de kloon. Deze pagina kun je op “idea” laten staan, zodat hij nog niet zichtbaar is op de website.

Bestanden zoals afbeeldingen en PDF/Word/PowerPoint/Excel kun je allemaal by way of “media” in het WordPress CMS toevoegen. Wil je andere bestanden toevoegen? Dan kan dit het beste through wordpress webshop een FTP programma, zoals Filezilla. Je upload de bestanden dan rechtstreeks naar de server. Waar kan ik goede thema’s vinden voor mijn WordPress web site?

De beste thema’s vind je op Themeforest.internet. Deze kosten meestal € 50/seventy five en zijn vaa van hoge kwaliteit. Gratis thema’s kun je downloaden through wordpress.org of via het WordPess CMS zelf. Ga hiervoor naar “weergave – thema’s” in het WordPress CMS.

Hoe plaats je een further menu in jouw web site? Hoe bouw je een e-mail lijst met WordPress?

Een WordPress Website Maken

Wil je in de wp-admin de populairste berichten zien? Dan kun je de plugin Post Views Count website bouwen installeren. Deze toont het aantal views per bericht in het berichtenoverzicht.

Ben je tevreden met de aanpassingen? Dan kun je hem stay zetten en omwisselen met de oude pagina. Het klonen van een pagina kun je heel gemakkelijk doen door gebruik te maken van de plugin “duplicate post”. Deze kun je vinden door in het WordPress CMS naar “plugins – nieuwe toevoegen” te gaan. Hoe kan ik bestanden uploaden naar mijn web site?

Hoe maak je een overzicht met de meest populaire berichten? Dit kan in standaard WordPress web sites met een widget, die toont op de frontend van jouw website. Is jouw website op maat gemaakt? Overleg dan met je websitebouwer om te kijken op welke manier dit mogelijk is.